قسمتی از متن اسلاید :
ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .
اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .
2ـ رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع
5ـ استیک : میله های فلزی روکش دار که ماکارونی بر روی آنها قرار می گیرد .
11ـ ماکارونی رشته ای Spaghetti : ماکارونی است که به صورت رشته های بلند ، باریک و توپر می باشند .
19ـ قطعات خورد شده : در ماکارونی بلند به رشته های شکسته کوتاهتر از cm20 و در اشکال ورقه ای به شکستگی های طولی و عرضی بیشتر از و در ماکارونی کوتاه به حالتی که ماکارونی شکل اولیه خود را از دست داده باشد .
2ــ تولید انواع ماکارونی رژیمی برای بیماران خاص