آب به عنوان یکی از عناصر اصلی طبیعت همواره به صور گوناگون بنا به شرایط خاص محیطی طراحان منظر جهت ارائه رویکردهای طراحی مد نظر قرار گرفته است .آنچه ذکر شده اشاره ای به کاربرد آّب در معماری منظر است که در قالب ۳ نمونه مطالعاتی به صورت تحقیق میدانی تحلیل شده است .
این تحقیق در ۳ بخش تنظم شده است : بخش اول چارچوب های نظری در خصوص حضور آب در معماری منظر را بررسی کرده به حالات مختلف حضور آب در طراحی منظر اشاره می کند . در بخش دوم به نقش آب در باغ های ایرانی پرداخته و باغ فین کاشان را به نمونه شاخص باغ سازی ایرانی ،از دیدگاه کاربرد آب در این فضا تحلیل کرده و در بخش آخر به تحلیل ۳ نمونه مطالعاتی ، باغ ایل گلی تبریز ، پارک ساعی و پارک ملت ، کاربرد مصالح و چهارفصل فرسایش در ارتباط با طراحی محیط های آبی بررسی شده است. تهران پرداخته و مسائل مرتبط با حرکت.
در گذشته ای نه چندان دور که انسان، آب را به عنوان یکی از اجزا و عناصر معماری مورد استفاده قرار داد، جلوه های متنوع آن، همواره باعث تهییج و گرایش وی به زیبایی شده است. استقرار کشور ما ،در منطقه خشک و نیمه بیابانی ،سبب توجه خاص پیشینیان به آب و ارزش آن گردید. معماران ما ،آب را در مجموعه های خود وارد می کردند و گنجینه ای از خصوصیات فیزیکی ، مذهبی و اسطوره ای را به خدمت می گرفتند؛ تا معماری آنان از غنای بیشتری برخوردار باشد. در حقیقت عنصر آب، ما و فضای زندگیمان را دوباره به طبیعت پیوند می زد.
این فایل با فرمت پاورپوینت در 35 اسلاید قابل ویرایش تهیه شده است.
هدیه محصول:
فایل WORD باغ های ایرانی(9 صفحه)